Tornar adalt ^
Albergínies farcides de carn

Albergínies farcides de carn


L'albergínia forma part del patrimoni comú de la cuina mediterrània; n'és un dels ingredients fonamentals. Les nostres albergínies farcides recullen la saviesa més tradicional de la cuina mallorquina. Les feim com un temps, i el secret, a part de la qualitat dels ingredients, és en la tria i la proporció de les herbes aromàtiques que hi empram. Provau d'endevinar quines són...
Arròs brut

Arròs brut


Un dels plats imprescindibles de la cuina mallorquina, típic de l'època de matances. Aquí elaboram aquest arròs brut sense pressa i a l'antiga, amb carns diverses, espècies i amb una base de sofregit molt concentrat. Hi posam un ingredient secret que no és tothom qui ho fa servir i que vos direm perquè sou qui sou: temps. La cuina tradicional no estalvia hores.
Bacallà

Bacallà


La Jaia Quaresma gratinava el bacallà cobert d'allioli i el posava a jeure en un llit de patata. Nosaltres el presentam talment, sense cap altre secret que el pebre vermell fregit que el corona. Aquest plat de la cuina mallorquina pareix sortit d'una rondalla: vos entrarà per la vista, fareu llepadits de les textures i en recordareu els gustos com una amalgama màgica que podreu contar als vostres néts.
Caragols

Caragols


La cuina tradicional elabora els caragols amb ingredients del camp: herbes diverses i clovelles de taronja. Tampoc hi falten les patates ni la panxeta. Nosaltres hi posam així mateix carn magra i costella, i els servim amb allioli de patata, l'ingredient que dóna sentit a aquesta menjua festiva feta amb una matèria primera tan sòbria i, a simple vista, insignificant. Una delícia.
Colomins

Colomins


Tractam els colomins a la manera de la cuina tradicional: oferint-los un embolcall de tall noble. Així els elevam a la categoria de les carns més exquisides. En companyia de carn magra, col, pastanagó i panses es converteix en una experiència gastronòmica subtil i amb caràcter, un menjar de la terra fet a base de paciència, temps, bons ingredients i memòria culinària.
Entrecot a la brasa

Entrecot a la brasa


Torrar la carn al caliu li atorga al tall totes les subtileses del foc. Una tècnica atàvica de cocció insuperable quan parlam d'una peça estrella: l'entrecot. El coem seguint escrupolosament l'opció preferida comensal —poc fet, al punt, ben torrat- i li donam el toc final amb escates de sal, pebre bo de gra i oli d'oliva. L'acomapanyam al gust, amb patates i ensalada o verdures torrades.
Frit de matances

Frit de matances


És la versió senyorívola d'un dels plats més emblemàtics de la cuina mallorquina. El frit de matances es fa amb alls petits de carn magre, panxeta i fetge acompanyats —o acompanyant, en aquest cas no se sap mai qui fa què- les patates, el pebre vermell i l'adob a base d'herbes. El frit de matances es menja els dies del sacrifici ritual del porc. Aquí el podeu menjar tant per picada com per a plat principal.
Frit de freixura

Frit de freixura


Al frit de freixura també n'hi diuen frit de Pasqua, ja que és el plat típic d'aquestes festes. És un plat imprescindible per als qui estimen la cuina mallorquina, i nosaltres hi posam tota la dedicació que mana la cuina tradicional. Ho notareu per la mida amb què tallam els ingredients i per la sàvia proporció de carn, verdures i espècies. És ben recomanable acompanyar-lo d'un tassó de vi negre i una llesca de pa mallorquí.
Mitjana

Mitjana


Torram aquesta peça de carn al caliu perquè vos transporti al món dels sabors i els olors retrobats de la cuina tradicional. Si hi hagués cap secret seria triar la millor peça, preparar la brasa com toca i adobar la mitjana de vedella amb escates de sal, pebre bo de gra i oli d'oliva. L'acompanyam tal com vulgueu: amb patates fregides i ensalada, o amb verdures torrades.
Pa amb oli

Pa amb oli


Una opció de la cuina tradicional a l'abast de qualsevol amb criteri per triar el millor pa i companatge. Nosaltres feim el pa amb oli com el feien els padrins, incorporant-hi els ingredients segons l'ordre ritual: sal, oli i tomàtiga. Ens ho podreu discutir, però no negareu que el resultat, a ca nostra, és espectacular. L'acompanyam amb embotits, formatges i carn torrada.
Peus de porc

Peus de porc


La cuina tradicional elabora els peus de porc amb tot el temps del món, que és el necessari perquè els peus quedin melosos i irresistibles. I la paciència per treure'ls tots els ossets. El farciment, fet de verdures i carn adobada amb espècies, fa que quan te'ls posis a la boca en surti aquella frase que deia la padrina, i que mai t'hauries imaginat que sortiria de tu: «no saps què menges!»
Sopes

Sopes


Aquest plat de temporada és una de les estrelles de la cuina tradicional. Un menjar extraordinari fet amb els productes del camp. Les nostres sopes duen panxeta, carn magre, costella i esclata-sangs, a part dels inevitables sofrits, la col, i els grells. Un luxe humil tret de la memòria culinària que no deixa ningú indiferent. Els envinagrants amb què l'acompanyam el fan sublim.
Trempó

Trempó


Res més simple i més deliciós que dos dels ingredients bàsics de l'estiu, tomàtiga i pebres blancs, acompanyats de cebes tendres i trempats amb un bon oli d'oliva. El trempó és l'estrella crua de la cuina mallorquina. Apte per a vegans i crudistes i contrapunt perfecte per acompanyar una carn torrada. També el podeu escampar damunt d'una llesca de pa.
Tumbet

Tumbet


L'estiu sense el tumbet no és un estiu mallorquí. Albergínia, patata, carabassó, pebre vermell i tomàtiga, tot fregit per separat i servit per capes. Com a plat sol ja és un homenatge al camp i a la saviesa dels vells cuiners. Es pot coronar amb un ou fregit o emprar d'acompanyament de carn torrada o peix frit... El debat serà escatir qui acompanya qui.
Gató amb gelat

Gató amb gelat


Coca d'ametlla amb un toc màgic de canyella. El nom procedeix del francès gateau, que vol dir pastís. La textura esponjosa demana que l'acompanyis amb gelat d'ametlla. Aquest és, sens dubte, el maridatge de les postres de la cuina tradicional.
Púding d'ensaïmada

Púding d'ensaïmada


El púding d'ensaïmada és un clàssic de la cuina mallorquina, on tot s'aprofita. Fa servir les ensaïmades que ja no són tendres per crear unes postres inoblidables. Hi trobareu sabors familiars en diverses textures i el toc inconfusible de la pell de llimona i la canyella.
Pastís de formatge amb gerds

Pastís de formatge amb gerds


Unes postres inevitables en qualsevol restaurant d'aquí o d'allà. El nostre pastís de formatge amb gerds es basa en el clàssic de la cuina internacional adaptat per treure el millor dels ingredients de ca nostra.
Palo amb crema

Palo amb crema


La pastisseria mallorquina té una carta guanyadora que es diu palo amb crema. Una peça de rebosteria tradicional que recorda un immens profiterol allargat, cobert de caramel i farcit de crema. Imprescindible.
Tarta de brossat

Tarta de brossat


La greixonera de brossat és el pastís de formatge tradicional de la cuina mallorquina. La nostra tarta de brossat és com la que recordau que feia la padrina, només que nosaltres la coem en motllos de silicona, la qual cosa li dóna un aspecte més actual.
left right
Reserves Reserves
Menú Menú
Horari Horari
Reserves Reserves
Menú Menú
Horari Horari

Tel.: 971 561 056

Horari


Dilluns: de 12h a 23h
Dimarts: de 12h a 23h
Dimecres: de 12h a 23h
Dijous: de 12h a 23h
Divendres: de 12h a 23h
Dissabte: de 12h a 23h
Diumenge: de 12h a 23h
2201891Plats
cuinats
1179217Postres
elaborats
10435Dies
cuinant